Raamdecoratie op maat die je huis écht af maakt

Raamdecoratie op maat laten maken door een specialist? We helpen je graag. Ondek ons uitgebreide assortiment, van duettes tot gordijnen en van duo-rolgordijnen tot shutters. We komen graag met stalen bij je langs, dan kijken we samen welk type raamdecoratie het meest bij jouw wensen past.

Houten jaloezieën zorgen voor een warm en sfeervol gevoel in huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, maar ook in wit, zwart, of een andere kleur. Ook de lamelbreedte en ladderband zijn aan te passen naar jouw wensen.
Gordijnen, wie kent ze niet. Ze geven sfeer, warmte en verbeteren de akoestiek. Binnen elke categorie hebben we uitgebreide keuze in onze bus, van inbetweens tot overgordijnen.
Duette® shades geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Ze zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. Ook verkrijgbaar in het Top Down Systeem, waardoor je ze makkelijk halverwege je raam kunt hangen.
Vouwgordijnen geven veel sfeer. Ons atelier kan van elk type gordijn een vouwgordijn maken, dus de keuze is enorm! Naast stof- en kleurkeuze zijn er nog verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de onderrand en de baleinen.
Rolgordijnen zijn er in tal van kleuren, dessins en transparantie. Daarmee past een rolgordijn in allerlei verschillende ruimtes, van een vrolijke kinderkamer tot een ingetogen werkkamer. Een duo-rolgordijn speelt daarnaast nog met de lichtinval.
Shutters zijn een echte kers op de taart voor elke ruimte. Je kunt de lichtinval perfect reguleren en ze geven een ruimte super veel charme en sfeer. Verkrijgbaar in allerlei kleuren en ook nog eens voor ramen in aparte vormen.