Stijlvolle en functionele shutters op maat voor elk interieur.

 

Shutters op maat zijn ware eye-catchers in elk interieur. Met hun elegante uitstraling voegen ze niet alleen stijl toe aan je ramen, maar ook aan de hele ruimte. Of je nu een modern, klassiek of landelijk interieur hebt, shutters op maat zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl.

Naast dat shutters enorm veel stijl en sfeer toevoegen aan je ruimte hebben ze nog veel meer voordelen.

  • Ramen met een ongebruikelijke vorm? Shutters is de enige vorm van raamdecoratie die toe te passen is in ramen met een ongebruikelijke vorm. Heb jij een driehoekig raam, rond, ovaal of bijvoorbeeld met een schuine zijde? Dan zijn shutters perfect voor jou!
  • Verduisterend. Doordat shutters naadloos aansluiten op het kozijn, kun je het lekker donker maken in bijvoorbeeld de slaapkamer, fijn als je graag donker slaapt.
  • Lichtregulering. Door de lamellen van een shutter te kantelen, kun je perfect spelen met het licht.
  • Privacy. Shutters bieden de perfecte vorm van privacy, je kunt de lamellen zó kantelen dat je geen inkijk hebt maar toch nog wel lichtinval. Ideaal dus!
Shutters op maat

Eenvoudig in 4 stappen naar nieuwe shutters op maat!

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt de shutters bezorgen en monteren.

Shutters zwart

De perfect passende shutters op maat - jarenlang plezier!

Bij het adviseren van klanten over shutters helpt Annelieke graag bij het kiezen van de juiste toepassing. Shutters zijn niet alleen verkrijgbaar als standaard luiken, maar ook in verschillende andere vormen, zoals luiken op een vouwrail of een schuifrail. Deze alternatieve toepassingen zorgen ervoor dat shutters weinig ruimte innemen wanneer ze geopend zijn, waardoor ze ideaal zijn voor ruimtes waar efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte belangrijk is.

Waarom kiezen voor op maat gemaakte shutters bij ons?

Door te kiezen voor professioneel advies en maatwerk, ben je verzekerd van nauwkeurige metingen, hoogwaardige materialen en een professionele installatie. Het zijn geen goedkope producten, dus je wilt liever geen foutje maken. Op deze manier kun je met een gerust hart genieten van je prachtige shutters, wetende dat ze perfect passen en jarenlang meegaan.

Wat zeggen onze klanten

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen over shutters op maat:

Ja, shutters zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Ze kunnen regelmatig worden schoongemaakt met een zachte doek of stofzuiger om stof en vuil te verwijderen. Indien nodig kunnen ze worden afgeveegd met een mild reinigingsmiddel en water. Houten shutters moeten mogelijk periodiek opnieuw worden afgewerkt om hun schoonheid en duurzaamheid te behouden.

De gemiddelde kosten van shutters op maat variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte en vorm van de ramen, het materiaal en eventuele extra functies.