Zonwering en horren laten plaatsen

De Nederlandse zomers worden steeds warmer. Daardoor wordt het ook steeds lastiger om de warmte en insecten buiten te houden. Kolkman wonen biedt een ruim assortiment zonwering en horren aan om jouw huis zomer-proof te maken!

Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle blijft over de temperatuur in huis en op het terras. Het ideale zonnescherm stel je compleet zelf samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het doek.
De vlakhangende, zonwerende stof van screens zorgt ervoor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De vlakke montage tegen de gevel geeft ook nog eens veel privacy en het bespaart veel ruimte! Moeten we je nog meer vertellen?
Een aangenaam woonklimaat in combinatie met comfort, iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning. Dit heeft niet alleen een positieve werking op je humeur maar ook op je portemonnee!
Helemaal klaar met die flapperende stroken of kattenstaarten voor de deur? Wij hebben een passende hor voor ieder raam en voor elke deur. Onze horren laten de frisse lucht lekker binnen, maar houden de insecten veilig buiten!
Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor je huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van dessins. Zo ontwerpen we de markiezen volledig naar jouw smaak!

Zonnescherm

Zonneschermen zorgen ervoor dat jij in controle blijft over de temperatuur in huis en op het terras. Het ideale zonnescherm stel je compleet zelf samen op basis van de gewenste uitvoering, de bediening en de kleur van het doek.

Van knikarmscherm tot uitvalscherm.

Zonneschermen zijn tegenwoordig heel goed elektrisch te bedienen. Zo stel jij je zonnescherm precies in zoals jij wilt en dat vanaf de bank!

Onze zonneschermen zijn verkrijgbaar in tal van dessins, zodat je deze volledig kunt laten aansluiten op je interieur!

Heerlijk toch, openslaande deuren naar je terras met een zonnescherm op maat? Zo verleng jij je ‘binnen’ een stuk naar buiten.

Screens

De vlakhangende, zonwerende stof van screens zorgt ervoor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd worden. De vlakke montage tegen de gevel geeft ook nog eens veel privacy en het bespaart veel ruimte! Moeten we je nog meer vertellen?

Houd de warmte buiten zonder het donker te maken.

Screens houden de warmte buiten in de zomer en in de winter de warmte binnen. Goed voor de wereld én goed voor de portemonnee dus!

Screens vallen strak langs je ramen, wat zorgt voor een strakke uitstraling aan je huis.

Met screens weer je de warmte van de zon, maar houd je het wel lekker licht binnen. Ideaal dus, zo kun je de lampen lekker uit laten in de zomer!

 

Rolluiken

Een aangenaam woonklimaat in combinatie met comfort, iets waar wij allemaal graag het hele jaar door van profiteren. Rolluiken bevorderen de temperatuur in jouw woning. Dit heeft niet alleen een positieve werking op je humeur, maar ook op je portemonnee!

Geniet van een perfect klimaat in huis.

Zeker in de avond kunnen we privacy erg waarderen. Met rolluiken voorkom je dat voorbijgangers makkelijk naar binnen kunnen kijken.

 

Horren

Ben jij ook helemaal klaar met insecten in je huis als je in de lente en zomer lekker je deuren en ramen wagenwijd openzet? Wij hebben een passende hor voor ieder raam en voor elke deur. Onze horren laten de frisse lucht lekker binnen, maar houden de insecten veilig buiten!

Geniet van frisse lucht zonder lastige insecten.

Met onze horren haal je de frisse lucht van buiten gemakkelijk naar binnen.

Wist je dat we ook hele speciale horren verkopen? Deze houden alle soorten pollen tegen, perfect dus voor mensen met allergie!

De horren hebben een luxe en verzorgde uitstraling. Het geeft direct een strakke look aan iedere woning.

Markiezen

Markiezen zorgen voor een heerlijk koele woning in de zomer en zijn tegelijkertijd een prachtige aanwinst voor je huis. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in tal van dessins. Zo ontwerpen we de markiezen volledig naar jouw smaak.

Geef een geheel eigen uitstraling aan je woning
Markiezen hebben een geheel eigen uitstraling en geven je woning meteen wat extra klasse. Onze markiezen worden volledig op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Ze zijn volledig naar eigen wens samen te stellen. Zo kies je zelf het frame, het doek en de biesband.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Je bent van harte welkom in onze winkel. We leggen je graag alles uit over onze materialen en de verschillende mogelijkheden. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze.

Volledig op maat
Markiezen staan niet alleen heel mooi, maar houden je huis ook koel. Zo haal jij buiten naar binnen, zonder dat het te warm wordt in huis.

Alle markiezen worden door ons op maat gemaakt en op een professionele wijze gemonteerd. Zo heb jij nergens omkijken naar en kun je binnen no-time genieten van dat beetje extra luxe!

Ongestoord genieten van frisse lucht

Bij Kolkman Wonen kun je terecht horren. Horren bieden volop mogelijkheden om je huis optimaal te ventileren. Ben je op zoek naar een hor voor een raam, deur of schuifpui? In plisségaas of vlakgaas? Wij hebben op maat gemaakte horren voor elk raam. We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus!