Waarom mensen massaal gaan voor screens

Screen kolkman wonen apeldoorn

Stel je eens voor: een warme zomerdag waarop je graag van de zon wilt genieten zonder dat je huis verandert in een sauna. Of een koude winterochtend waarop je de kille tocht van buiten wilt vermijden. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol en energiebesparend: screens! Het is geen wonder dat steeds meer mensen vallen voor de voordelen van screens. Bij Kolkman Wonen in Apeldoorn begrijpen we wel waarom! Daarom vertellen we je graag over de voordelen van screens en hoe je de beste keuze maakt.

Voordelen van screens

Screens bieden meer dan genoeg voordelen waarom steeds meer mensen voor screens kiezen. Allereerst zijn screens energiebesparend. Ze werken als een soort beschermende laag voor je ramen, waardoor ze de zonnestralen blokkeren en de warmte buiten houden in de zomer. Hierdoor blijft je huis koel en comfortabel, terwijl je energiekosten dalen. In de wintermaanden werken screens ook isolerend, waardoor warmteverlies wordt voorkomen en je huis knus en warm blijft. Goed voor de wereld én voor je portemonnee dus!

Naast energiebesparing bieden screens ook een perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht. Ze creëren een barrière tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf, zodat je in alle rust kunt genieten van je persoonlijke leefomgeving. Daarnaast laten screens genoeg daglicht door en houd je het wel lekker licht binnen. Ideaal dus, zo kun je de lampen lekker uit laten in de zomer!

Screens op maat in Apeldoorn

Nu je bekend bent met de vele voordelen van screens, wil je misschien weten waar je screens op maat kunt krijgen in Apeldoorn. Bij Kolkman Wonen hebben we een uitgebreide collectie screens in diverse stijlen, kleuren en materialen. Als ervaren adviseurs helpen je graag bij het vinden van de perfecte screens die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en smaak.

Wat kosten screens op maat?

Natuurlijk speelt de prijs ook een rol bij het maken van je keuze. De kosten van screens op maat kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals het type screen, de afmetingen en het materiaal. Bij Kolkman Wonen begrijpen we dat elk budget anders is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw financiële mogelijkheden.

Welke screens kies ik?

Wil je screens laten plaatsen door een specialist, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan ben je bij Kolkman Wonen aan het juiste adres. Als interieuradviseurs begrijpen we als geen ander dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Daarom komen we vrijblijvend bij je langs en leggen je alles uit over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van screens. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze!