Altijd een vloer die past bij jouw identiteit

Bij Kolkman Wonen kies je altijd een vloer die helemaal bij jou past. We hebben een groot assortiment vloeren, van PVC en tapijt tot marmoleum of vinyl.

Kolkman Wonen-vloeren
PVC is dé gemaksvloer. Makkelijk te onderhouden, duurzaam en net zo mooi als echt hout of steen. Met een rijk aanbod aan kleuren en patronen kan je je vloer helemaal zelf samenstellen.

PVC

Tegenwoordig is vinyl verkrijgbaar in allerlei gave dessins, van houtlook tot betonlook. Vinyl is een onderhouds- en budgetvriendelijke vloer met een gave look. Win win dus!

Vinyl

Ga je voor comfort, dan ga je voor tapijt. Heerlijk zacht aan de voetjes en het biedt daarnaast perfecte (geluid)isolatie. Ook gaat vloerbedekking ronddwarrelende stofjes te lijf.

Tapijt

Nieuwe vloer, nieuwe plinten. Op die manier komt je nieuwe vloer namelijk écht goed tot zijn recht! We leveren plinten in verschillende vormen en kleuren zodat er voor iedereen de perfecte plint tussen zit.

Plinten

PVC vloeren​

PVC is een echte gemaksvloer met een natuurlijke uitstraling. Makkelijk te onderhouden, duurzaam en net zo mooi als echt hout of steen. Met een rijk aanbod aan kleuren en patronen kan je je vloer helemaal zelf samenstellen.

Een échte gemaksvloer met een natuurlijke uitstraling.

PVC vloeren zijn in zó veel verschillende kleuren en patronen te krijgen, dat er altijd wel een vloer bij zit die bij jou past.

Vivamus PVC is gemaakt van polyurethaan, een kunststof die bescherming biedt tegen slijtge en daardoor een lange levensduur heeft. Zo kun je extra lang van jouw nieuwe vloer genieten!

Vinyl

Vinyl ouderwets? Nee joh! Tenminste, nu niet meer. Tegenwoordig is vinyl verkrijgbaar in allerlei gave dessins, van houtlook tot betonlook. Vinyl is een onderhouds- en budgetvriendelijke vloer met een gave look. Win win dus!

Stijlvol, van hout- tot betonlook.

Omdat vinyl zo makkelijk te onderhouden is, is het perfect geschikt voor bijvoorbeeld kantoren of schoolgebouwen.

Vinyl is verkrijgbaar in tal van kleuren en dessins. Zo is er altijd een vloer bij voor jou.

Tapijt

’s Ochtends uit je warme bed gelijk met je voeten op de zachte tapijt. Heerlijk toch! Voor jou geen harde, koude vloer maar een verwenmoment voor je voeten. Laat de dag maar beginnen!

Altijd met het goede been uit bed stappen.

Hou je van een warme sfeer in huis? Tapijt zorgt in elke ruimte voor een warme en knusse sfeer.

Eerlijk is eerlijk, uitstappen op zachte tapijt is toch de beste manier om de dag te beginnen.

Plinten

Nieuwe vloer, nieuwe plinten. Op die manier komt je nieuwe vloer namelijk écht goed tot zijn recht! We leveren plinten in verschillende vormen en kleuren zodat er voor iedereen de perfecte plint tussen zit.

De finishing touch
Yes, je nieuwe vloer ligt er in! Wat een top resultaat. Met mooie hoge sierplinten maak je je nieuwe vloer helemaal af. Van barok tot strak. Naast dat het een mooie look geeft, beschermt een plint je muur ook tegen botsende autootjes, natte dweilen en de stofzuigermond. Wij plaatsen de plinten op locatie en zagen deze met onze zeer geavanceerde zaagmachine, zodat alle hoekjes er perfect uitzien. En een extra cadeautje: al onze plinten zijn al gegrond en afgelakt in Ral 9010, hier hoef je dus niets meer aan te doen!

 

Vloerbescherming

Wil jij ook graag lang genieten van je mooie vloer? Dan wil je zéker weten geen krassen erop.
Bescherm je vloeren en voorkom krassen en beschadigingen met onze vloerbeschermers. Deze hoogwaardige vloerbeschermers zijn speciaal ontworpen voor gebruik op allerlei meubelpoten. Van holle poten tot houten poten en van slede-poten tot trip-trap stoelen. Voor elke stoel of tafel is de juiste vloerbeschermer verkrijgbaar!

Hoe gaat dat dan?

We helpen we je graag bij het kiezen van een vloer die perfect aansluit bij jouw wensen en dagelijkse leven. Maak je geen zorgen over het budget. Wij hebben voor elk budget een mooie en passende vloer. Nadat we de mogelijkheden hebben besproken, begint het leukste werk! Binnen elk type vloer kun je kiezen uit vele verschillende kleuren en soorten. Keuzestress? We komen graag met stalen bij je langs voor advies aan huis. Zo hebben we alle tijd en aandacht voor je én worden alle technische aspecten meteen duidelijk. Twee vliegen in één klap dus!

Vraag een offerte aan