Traprenovatie Apeldoorn

Zo goed als nieuw: PVC traprenovatie

In veel woningen is de trap het ondergeschoven kindje van het interieur. Inmiddels is

je trap wel toe aan een opknapbeurt en het liefst zou je de trap weer als nieuw zien. Maar zo’n ingrijpende verbouwing houdt je tegen. Is dit bij jou ook het geval? Dan heb ik goed nieuws voor je! Een verbouwing is namelijk helemaal niet nodig. Met een PVC traprenovatie verpakken we je oude trap in een nieuw jasje, zodat je trap weer helemaal trendy, veilig en hygiënisch is.

Kolkmanwonen traprenovatie apeldoorn

Waarom kiezen voor PVC op de trap?

PVC op de trap wordt steeds populairder. En wij snappen wel waarom. Een traprenovatie met PVC heeft namelijk een heleboel voordelen.

PVC is duurzaam
PVC wordt vaak in houtlook of betonlook gemaakt, maar in werkelijkheid is het gewoon kunststof. Dat maakt dat PVC bijzonder sterk en slijtvast is, waardoor je veel langer kunt genieten van een PVC traprenovatie dan een trap met bijvoorbeeld hout of tapijt.

PVC is goed schoon te houden
In tegenstelling tot tapijt of hout is PVC heel goed schoon te houden. Knoei je iets op de trap? Dan maak je het gemakkelijk weer schoon met een vochtige doek. Dat maakt een PVC traprenovatie zeer geschikt voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

PVC is waterbestendig
Gooi je per ongeluk water over de trap? Geen zorgen! PVC is gewoon waterbestendig en zal niet bol gaan staan wanneer het in aanraking komt met vocht.

PVC is veilig
Wanneer wij PVC op de trap plaatsen, zorgen we altijd voor hoogwaardige PVC met een anti-sliplaag. Zo kun je rustig met je sokken de trap op rennen zonder uit te glijden en kunnen de kids veilig gebruik maken van de trap.

Hoe gaat een PVC traprenovatie in zijn werk?

Een traprenovatie heeft veel minder voeten in aarde dan de meeste mensen denken. Je hebt natuurlijk geen zin in een complete verbouwing in je hal of woonkamer. Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Bij Kolkman Wonen kun je terecht voor hoogwaardige PVC traprenovaties waarbij we je trap weer als nieuw maken, maar dan zonder hak- en breekwerk.

We pakken de traptreden als het ware in met overzettreden, zodat hij weer tegen een stootje kan. Dit kan bij zowel een open als een dichte trap. Ook de stootborden en de onderkant van de treden bekleden we, zodat het één mooi geheel wordt. Met als eindresultaat een eyecatcher van een trap, die niet alleen mooi maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk en hygiënisch is!

Welke mogelijkheden zijn er in PVC voor op de trap?

PVC is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en dessins. Ben je op zoek naar een traprenovatie met houtlook? Of liever een traprenovatie met betonlook? De mogelijkheden met PVC zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan PVC met een houtstructuur welke nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Kom je er zelf niet uit? Dan adviseren wij je graag over welke stijl PVC het beste bij jouw interieur past.

Ontwerp-zonder-titel-2
Kolkmanwonen Traprenovatie

Traprenovatie laten doen in Apeldoorn

Wil je je trap laten renoveren in Apeldoorn en omstreken? Dan ben je bij Kolkman Wonen aan het juiste adres. Een traprenovatie laten doen door specialisten zorgt ervoor dat je trap op een professionele en snelle manier weer als nieuw is. Daarnaast gebruiken wij enkel PVC van hoogwaardige kwaliteit, zodat je extra lang kunt genieten van je nieuwe trap.

We begrijpen dat je de materialen en kleuren het liefst zelf even wilt ervaren en voelen. Daarom komen we vrijblijvend met stalen bij je langs en leggen je alles uit over onze materialen, de verschillende mogelijkheden en de voordelen van een PVC traprenovatie door een specialist in Apeldoorn. Zo maak jij gegarandeerd de juiste keuze!