Traploper laten leggen in Apeldoorn

Traploper Apeldoorn Kolkman Wonen

Een traploper geeft zonder twijfel een onevenaarbare charme aan de entree van je woning. Je ziet het regelmatig in films: de grote deuren van een villa gaan open en het eerste wat je ziet is een lange sierlijke trap met een prachtige, sfeervolle traploper. Vandaag de dag vind je traplopers in alle stijlen. Van landelijk tot strak modern en van sobere luxe tot klassiek. Nieuwsgierig wat een traploper aan jouw interieur kan toevoegen? Lees dan verder!

Waarom kiezen voor een traploper?

De traploper is bezig met een heuse comeback, en dat begrijpen wij wel! Van oudsher hebben traplopers een ietwat oubollig imago, omdat ze vroeger werden gebruikt om te zorgen dat mensen met schone voeten naar boven en beneden zouden lopen. Daarnaast verminderde de traploper het kraken van de oude trap, wat ze heel populair maakte. Hierdoor associëren veel mensen een traploper met vroeger, maar dat is absoluut niet meer nodig!

Tegenwoordig vind je traplopers in talloze kleuren, dessins, maten en materialen. Daarnaast kun je zelf nog bepalen welke traproedes je bij de traploper wilt. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Kortom, met een traploper kun je je trap helemaal afstemmen op jouw smaak en interieur. Dat maakt ze al een stuk sexier, vind je niet? 😉

De voordelen van een traploper

  1. Een traploper is geluiddempend. Dat is fijn met kleine kinderen in huis, maar ook wanneer jij en je medebewoner(s) verschillende slaapritme(n) hebben. Ssst..
  2. Een traploper verhoogt het comfort. Dat is een inkoppertje, maar niet minder belangrijk! Want het is toch best lekker om ‘s avonds of s’ochtends op een zachte traploper naar boven te gaan. Dat scheelt in de winter ook nog koude voeten.
  3. Het is minder ingrijpend dan een traprenovatie. Met een traploper geef je je trap een tweede leven en een compleet nieuwe stijl, zonder dat je een traprenovatie hoeft te laten doen.
  4. Een traploper op maat is bij ons standaard. Iedere trap is anders, en dat geldt ook voor smaak. Daarom stellen we een traploper volledig af op jouw wensen en wordt hij volledig op maat gemaakt voor jouw trap. Ook voor een trap met rondingen is een traploper heel geschikt.
  5. Een traploper is relatief makkelijk te vervangen. Ben je over een paar jaar helemaal uitgekeken op de traploper die je nu kiest? Geen probleem, dan kies je tegen die tijd gewoon een nieuwe bekleding uit.
  6. Een traploper geeft schwung aan je interieur. Gelukkig heeft de traploper zijn oubollige imago verloren, maar de charme raakt hij nooit kwijt. Met een traploper geef je je entree gegarandeerd een wauw-effect!

Wat kost een traploper?

Vanwege het chique imago van traplopers is een veelgestelde vraag ‘wat kost een traploper?’. De prijs van een traploper hangt af van een aantal factoren. Ten eerste hangt de prijs sterk af van het soort materiaal dat je kiest. Ga je voor wol, sisal of synthetisch? Daarnaast hangt de prijs van een traploper vanzelfsprekend af van de maten van je trap. Hoe langer en breder je trap, hoe meer bekleding je nodig hebt en hoe kostbaarder het wordt. Ook de vorm van je trap, recht of met rondingen, heeft invloed op de prijs. Wil je weten wat een traploper kost voor jouw trap? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Traploperspecialist Apeldoorn

Omdat een traploper een investering is in je woning, adviseren we altijd om de traploper te laten leggen door een specialist. Ben je op zoek naar een specialist die een traploper kan leggen in Apeldoorn en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor interieuradvies aan huis. We nemen stalen mee, zodat je alle mogelijkheden rustig kunt bekijken. Tegelijkertijd krijgen wij vast een beeld van de trap waar het allemaal om draait en kunnen we je een offerte op maat geven. Maak eenvoudig telefonisch een afspraak voor advies aan huis of stuur een mail naar info@kolkmanwonen.nl. Tot snel!