Met vouwgordijnen op maat kies je voor uitstraling én functionaliteit!

Ben je op zoek naar een manier om je huis te voorzien van een warme, sfeervolle uitstraling, zonder in te leveren op functionaliteit? Dan zijn vouwgordijnen op maat de perfecte oplossing voor jou. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van raamdecoratie vanwege de combinatie van gezelligheid en praktisch gebruik. Door te kiezen voor een bepaalde stof geef jij jouw vouwgordijnen de uitstraling mee die jij wil. Van mooi rustig naturel tot weelderig klassiek, met vouwgordijnen op maat kun je alle kanten op.

Vouwgordijnen op maat hebben veel voordelen:

  • Akoestiek. Door te kiezen voor vouwgordijnen, voeg je een zacht materiaal toe aan je interieur waardoor er meer geluid geabsorbeerd wordt. Ideaal dus voor een goede akoestiek.
  • Sfeer. Welke stof je ook kiest, vouwgordijnen op maat brengen meteen sfeer in de ruimte.
  • Isolatie. Vouwgordijnen hangen vlak voor je raam en houden daardoor in de winter de kou buiten en de warmte binnen terwijl ze in de zomer juist de warmte buiten houden. Fijn voor de temperatuur binnen dus!

Eenvoudig in 4 stappen naar nieuwe houten jaloezieën op maat!

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt de houten jaloezieën bezorgen en monteren.

vouwgordijnen apeldoorn

Advies op maat echt nodig?

Bij het kiezen van vouwgordijnen komt veel kijken, vandaar dat wij altijd vouwgordijnen op maat adviseren.  Op die manier passen de vouwgordijnen precies qua stijl bij wat je uit wil stralen én passen ze perfect in je raam of op je kozijn. Samen kijken we naar de ramen, de technische uitdagingen en de wensen. Zo combineren we vouwgordijnen vaak met overgordijnen om op die manier aan alle wensen te voldoen met een mix van verschillende stoffen. Op die manier maken we de ruimte helemaal naar jouw smaak!

Vouwgordijnen op maat versus kant en klare vouwgordijnen.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om zelf vouwgordijnen op maat te bestellen, is het belangrijk om te beseffen dat niet alle stoffen en technieken geschikt zijn voor een optimaal resultaat. Zelf bestelde vouwgordijnen lopen vaak het risico op krimpen van de stof, wat kan leiden tot een ongewenste vorm van de gordijnen.

Daarnaast is de kwaliteit van de techniek essentieel voor het langdurig plezier van je raamdecoratie. Bij zelf bestelde vouwgordijnen ontbreekt het vaak aan deze hoogwaardige techniek, waardoor je op de lange termijn mogelijk teleurgesteld wordt.

Kies daarom voor professioneel advies en vakmanschap, zodat je kunt genieten van vouwgordijnen die perfect passen bij jouw stijl en wensen.

Vouwgordijnen advies apeldoorn

Wat zeggen onze klanten

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen over vouwgordijnen op maat gemaakt

Antwoord: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Antwoord: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Antwoord: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Notitie voor mezelf: vouwgordijnen zwart gebruiken