Met houten jaloezieën op maat jouw interieur een luxe uitstraling geven?

Met houten jaloezieën op maat kun jij de sfeer creëren die jij wil. Van stoer met ladderband tot verfijn en luxe met een ladderkoord, het kan allebei. Door de ruimte keuze aan materialen en kleuren, is er voor elke toepassing een juiste jaloezie te vinden. Van het lichte, naturelle bamboe dat uitermate geschikt is voor grote ramen, tot speciale vochtbestendige jaloezieën voor in de badkamer, het kan allemaal!

Houten jaloezieën hebben een heleboel voordelen:

  • Sfeer creëren. Met houten jaloezieën breng je meteen sfeer in een ruimte. Door te kiezen voor een bepaald materiaal en een bepaalde kleur, creëer jij de sfeer die perfect past bij jou.
  • Privacy creëren. Door te spelen met de lamellen, kun jij perfect regelen hoeveel inkijk je hebt zonder dat je de lamellen helemaal dicht hoeft te doen. Wel veel privacy zonder dat het donker wordt dus!
  • Lichtinval reguleren. Plaats de lamellen in een bepaalde stand en je zult zien dat het zonlicht naar binnen kaatst of juist naar buiten. Ideaal wanneer je wat extra licht wil binnen halen of juist wanneer je de zon wil buiten houden. Jij regelt het allemaal zelf!
Houten jaloezieën apeldoorn

Eenvoudig in 4 stappen naar nieuwe houten jaloezieën op maat!

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt de houten jaloezieën bezorgen en monteren.

Houten jaloezieën beige op maat

De perfect passende houten jaloezieën op maat - Maak een slimme keuze!

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Kies dan voor houten jaloezieën op maat in plaats van kant-en-klare producten. Want laten we eerlijk zijn, geen enkel raam is perfect recht, en een standaard bestelling past vaak net niet zoals je had gehoopt.

Waarom kiezen voor op maat gemaakte jaloezieën? Een paar goede redenen:

  • Onze hardware in de bak is gemaakt om vaak te bedienen. Ook na tig keer de jaloezieën bedienen, hangen ze nog recht, kantelen ze allemaal nog én zijn de touwtjes niet allemaal in de knoop!
  • Kwalitatief sterk hout wat lang meegaat en dat ook uitstraalt.
  • Onze jaloezieën sluiten goed aan bij het kozijn. Door van onze meetservice gebruik te maken, weet je zeker dat de jaloezieën perfect passen in jouw kozijn!
  • Geen gepruts met installatie – wij trekken de deur pas achter ons dicht als de jaloezieën netjes hangen.

Wat zeggen onze klanten

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën op maat:

Voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken hebben wij speciale vochtbestendige jaloezieën in ons assortiment.

Onze houten jaloezieën zijn van hoge kwaliteit waardoor verkleuring van de zon niet voorkomt.

Houten jaloezieën zijn over het algemeen niet volledig verduisterend, maar ze kunnen wel helpen bij het blokkeren van een aanzienlijke hoeveelheid licht.

De gemiddelde kosten van houten jaloezieën op maat variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ramen, het materiaal en eventuele extra functies.

Het onderhoud van houten jaloezieën is eenvoudig en vereist slechts af en toe een beetje tijd en moeite. Stof de jaloezieën regelmatig af met een plumeau of zachte doek om stof en vuil te verwijderen. Voor diepere reiniging kun je een mild schoonmaakmiddel mengen met water en voorzichtig de jaloezieën afvegen met een zachte spons of doek. Zorg ervoor dat je de jaloezieën volledig laat drogen voordat je ze weer omhoog doet.

Bij het kiezen van de juiste kleur houten jaloezieën is het belangrijk om rekening te houden met de algehele sfeer van je interieur zoals de kleur van de muren, vloeren en meubels. Zo zijn antraciete houten jaloezieën en zwarte houten jaloezieën erg populair de laatste tijd. Maar het belangrijkste is dat het bij je woning past! Annelieke laat je alle verschillende opties zien en denkt graag met je mee!