Gordijnen op maat slaapkamer

Geef jouw woonruimte meer sfeer met gordijnen op maat.

Klanten die bij ons komen voor gordijnen zijn vaak op zoek naar meer sfeer voor hun woonruimte of een verbetering van de akoestiek. Voor beide problemen zijn gordijnen op maat de ideale oplossing. Door de toevoeging van een mooie stof in de ruimte, ontstaat er meteen een bepaalde sfeer. Het is dus van belang om exact de juiste stof te kiezen die past bij de sfeer en toepassing die jij voor ogen hebt. Annelieke helpt je daar graag bij. Met alle stalen komt ze bij je langs om samen op zoek te gaan naar dé stof voor jouw ruimte!

Gordijnen op maat zijn om meerdere redenen ideaal:

  • Akoestiek verbeteren: in steeds meer huizen klinkt het hol doordat het geluid niet genoeg geabsorbeerd kan worden. Door gebruik te maken van gordijnen, absorbeer je veel geluid en ervaar je dus een prettigere akoestiek
  • Voelt je woning nog te kaal? Gordijnen op maat zijn vaak net de laatste aankleding die een ruimte nodig heeft. 
  • Warmte creëren: door gebruik te maken stof in je interieur, voeg je meteen sfeer en warmte toe.
  • Isolatie verhogen: wist je dat gordijnen in de winter ontzettend veel kou buiten houden? 
  • Lichtregulering: wil je TV kijken maar schijnt de zon net vervelend op je scherm? Met gordijnen kun je het licht zo reguleren dat je geen last meer hebt van de zon!

Eenvoudig in 4 stappen naar een nieuw interieur

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt bezorgen en monteren.

Linnen inbetween gordijnen - de meest gekozen gordijnen.

De meest gekozen gordijnen zijn toch wel linnen inbetween gordijnen. Maar we hebben ook hele dikke, rijke stoffen voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Annelieke komt bij jullie thuis om jullie te voorzien van het juiste advies. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste plooi, het juiste materiaal (verduisterend of juist niet) en een kleur die mooi aansluit bij de rest van de ruimte. 

Waarom kiezen voor gordijnen op maat? Een paar goede redenen:

  • De maat is cruciaal bij gordijnen op maat (en gaat vaak mis!). Zo zonde als je gordijnen net te kort blijken of juist teveel over de grond slepen.
  • Sommige stoffen zijn gevoelig voor licht en verkleuren sneller. 
  • Wij zorgen ervoor dat de gordijnen op maat zo gemonteerd worden dat ze perfect op elkaar aansluiten.
  • Sowieso geen gepruts met installatie – we trekken de deur pas achter ons dicht als de gordijnen hangen.

 

Gordijnen maken van jouw interieur echt jouw persoonlijke interieur. Door te kiezen voor een bepaalde stijl of kleur, voeg jij met gordijnen net dátgene toe aan jouw ruimte dat ervoor zorgt dat het jouw unieke interieur wordt. 

Linnen gordijnen

Wat zeggen onze klanten

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen over gordijnen op maat:

We hebben ontzettend veel opties in kleur en stof! Populaire opties zijn onder meer  linnen gordijnen of suède gordijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, zoals lichtdoorlatendheid, isolatie-eigenschappen en onderhoudsvereisten. Bij het kiezen van de stof is het belangrijk om rekening te houden met de functie van de ruimte, het gewenste niveau van privacy en de algehele esthetiek van het interieur.

De prijs van op maat gemaakte gordijnen kan variëren afhankelijk van factoren zoals de gekozen stof, de grootte van de ramen en eventuele extra opties zoals voeringen of speciale afwerkingen.

De mate van verduistering hangt af van de stof en een extra verduisterende laag. We kunnen hier dus zeker rekening mee houden, zodat je (indien gewenst) gordijnen krijgt die de kamer pikkedonker maken!