Gratis advies aan huis voor duettes op maat.

Ben jij op zoek naar raamdecoratie die super isolerend is en daarnaast jou de meeste flexibiliteit geeft voor de inkijk? Dan moet je zeker eens denken aan duettes.

Duettes op maat hebben als groot voordeel dat ze top down buttom up te bedienen zijn, dit wil zeggen dat je zowel de onderlat als de bovenlat kunt bedienen. Op die manier kun je het product dus halverwege het raam kunt hangen. Ideaal als je de lichtinval wil regelen in bijvoorbeeld en studeerkamer of de inkijk wil wegnemen als je een raam aan de straatkant hebt.

Duettes op maat zijn ideaal om:

  • Privacy te creëren en tegelijkertijd te genieten van daglicht. Dankzij de top down bottom up functie kun je inkijk voorkomen en tegelijkertijd genieten van het daglicht. 
  • Extra te isoleren: door de stilstaande lucht tussen de stoffen, ontstaat er een extra isolatie laagje. In de zomer houd je dus warmte buiten, in de winter warmte vast. 
Duettes Apeldoorn

Eenvoudig in 4 stappen naar nieuwe duettes op maat!

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt de duettes bezorgen en monteren.

Duettes op maat

Verduisterende duettes aanschaffen?

Ook dat is mogelijk! We hebben verschillende stoffen en kleuren waar je uit kunt kiezen. 

Twijfel jij of je duettes op maat bij ons op maat wil bestellen of dat je het zelf gaat proberen op te meten om online te bestellen?

Een paar goede redenen om te kiezen voor duettes op maat:

  • De technische kant van duettes wordt vaak onderschat! Duettes kunnen lang niet in alle ramen en situaties, wij kijken met je mee en kunnen helpen te bepalen hoe we de duettes kunnen monteren.
  • Wij leveren ook duettes die op het raam gemonteerd worden. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Klik dan zeker even hier en check de beelden.
  • Het inmeten van duettes is geen eenvoudig klusje, wij zorgen ervoor dat alles op de juiste manier wordt ingemeten en dat jij je geen zorgen hoeft te maken over of het wel goed is gemeten, wel zo relaxed!

Duettes of plissés?

Heel veel mensen noemen duettes nog plissés en dat begrijpen we. Duettes is een nieuwer product en het lijkt heel erg op de ‘oude plissés’. 

Ze bestaan beide uit geplooide stoffen, maar ze verschillen in hun structuur en ontwerp. Plisségordijnen bestaan uit één laag geplooide stof, terwijl duettes bestaan uit twee lagen stof die samen een honingraatstructuur vormen wanneer ze worden uitgevouwen. Één van de belangrijkste verschillen tussen duettes en plissés is hun isolerende eigenschappen. Vanwege hun unieke honingraatstructuur bieden duettes extra isolatie, waardoor ze bijdragen aan een betere regulering van de temperatuur in een ruimte. Vanwege de extra laag stof bieden duettes over het algemeen een betere verduistering dan plissés. 

Wat zeggen onze klanten

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen over duettes op maat:

Maatwerk duettes zijn vaak de investering waard vanwege hun unieke eigenschappen, zoals perfecte pasvorm, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, die over het algemeen ontbreken bij standaardopties. Bovendien bieden op maat gemaakte duettes een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, waardoor ze perfect passen bij jouw interieur en specifieke behoeften.

De mate van verduistering van duettes kan variëren afhankelijk van factoren zoals de stoftype en -dichtheid. Sommige duettes zijn ontworpen om volledige verduistering te bieden, terwijl andere meer lichtdoorlatend zijn en zorgen voor een zachte filtratie van natuurlijk licht.

De gemiddelde kosten van duettes op maat variëren afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ramen, het type stof en eventuele extra functies.

Ja, duettes op maat zijn over het algemeen beter voor isolatie dan standaard raamdecoratie vanwege hun unieke constructie met dubbele stoflagen die een luchtlaag creëren en zorgen voor verbeterde thermische isolatie. Dit helpt bij het handhaven van een comfortabele binnentemperatuur gedurende het hele jaar en kan energiebesparingen opleveren door de verwarmings- en koelingskosten te verlagen.

Bij het kiezen van de juiste stof en kleur voor op maat gemaakte duettes is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de gewenste lichtdoorlatendheid, privacybehoeften, jullie interieur en persoonlijke voorkeuren. Annelieke helpt jullie bij het selecteren van de juiste stof en kleur door rekening te houden met deze aspecten en stalen te tonen die passen bij jouw wensen.

Ja, er zijn verschillende opties voor extra functionaliteit beschikbaar, zoals elektrische bediening voor gemakkelijke controle, vooral voor moeilijk bereikbare ramen, en speciale verduisteringsfuncties die ideaal zijn voor slaapkamers of media-ruimtes waar totale duisternis gewenst is.

Het schoonmaken van duettes op maat is over het algemeen eenvoudig en vereist slechts af en toe stofzuigen met een zachte borstel of het afnemen van de stof met een vochtige doek.