Raamdecoratie voor ronde ramen

Vandaag duiken we in een leuk en soms lastig onderwerp: raambekleding voor een rond raam. Ronde ramen zijn prachtig en geven je huis een unieke uitstraling, maar ze kunnen een uitdaging zijn als het gaat om het kiezen van de juiste raambekleding. Geen zorgen, wij helpen je graag op weg!

Waarom kiezen voor raambekleding voor een rond raam?

Ronde ramen voegen een vleugje charme en elegantie toe aan elk interieur. Ze breken de rechte lijnen van muren en zorgen voor een zachte, uitnodigende sfeer. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze mooie ramen niet verbergt, terwijl je toch privacy en lichtregeling behoudt? De juiste raambekleding kan hierbij het verschil maken.

Maatwerk is de oplossing!

Ronde ramen zijn nog niet echt een musthave op ieders woonlijstje: simpelweg omdat het heel lastig is om hier geschikte raamdecoratie voor te vinden. Juist omdat het zo’n lastige vorm is en deze niet vaak voorkomt, ontkom je er niet aan om maatwerk aan te schaffen. Maar we beloven je: daar ga je geen spijt van krijgen!

Rond raam verduisterend maken?

Ronde ramen zijn een schitterende toevoeging aan je huis, maar ze kunnen een uitdaging vormen als het gaat om verduistering. Of je nu een slaapkamer hebt die donker moet zijn voor een goede nachtrust, of een mediaruimte waar je films wilt kijken zonder verblinding, de juiste oplossing vinden is essentieel. Hier zijn enkele effectieve manieren om een rond raam te verduisteren.

Shutters zijn een elegante en duurzame oplossing voor het verduisteren van ronde ramen. Ze bieden niet alleen verduistering, maar ook een prachtige, klassieke uitstraling. Shutters kunnen volledig gesloten worden om het licht buiten te houden.

Shutters voor rond raam

Shutters zijn uitermate geschikt voor ramen in een bijzondere vorm, zoals een rond raam. Deze worden volledig op maat gemaakt bij Jasno® en kunnen dus in iedere vorm gemaakt worden, waaronder ook in de ronde vorm.

raambekleding-voor-gekke-vorm-raam
raambekleding-voor-een-rond-raam

Raambekleding voor andere vormen

Naast ronde ramen zijn er nog andere unieke raamvormen die speciale aandacht verdienen als het gaat om raambekleding, zoals ovale en halfronde ramen. Deze ramen voegen eveneens karakter en een bijzondere uitstraling toe aan je interieur, maar kunnen net zo uitdagend zijn om te bekleden. Gelukkig zijn er tal van oplossingen om ook deze ramen stijlvol en functioneel te bedekken.

Heb je een raam in een andere vorm, zoals een driehoekraam, een schuin raam, of nog een andere vorm? Ook voor deze ramen is het mogelijk om shutters op maat te maken. Deze ramen voegen eveneens karakter en een bijzondere uitstraling toe aan je interieur, maar kunnen net zo uitdagend zijn om te bekleden. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden, die we je graag laten zien bij een advies aan huis!

Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.