Wij zijn Ferdy & Annelieke

Met ruim 20 jaar ervaring in de woningstoffering staat Kolkman Wonen garant voor een bijzonder prettige service. Sinds 2017 runnen wij Kolkman Wonen!

_RKF5222

Een familiebedrijf sinds de start

Kolkman Wonen is een echt familiebedrijf. Henk Kolkman, de vader van Ferdy, startte ruim 20 jaar geleden samen met zijn vrouw de Stoffeerderij Kolkman. Vanuit de schuur bij huis hebben zij hier jaren lang klanten blij gemaakt. Negen jaar geleden groeiden ze uit hun jasje en verhuisden ze naar de winkel in Vaassen. Henk wordt – net als iedereen – elke dag weer een dagje ouder en daarom hebben wij het bedrijf in 2017 met veel liefde overgenomen. Sinds januari 2022 is het tijd voor een nieuwe stap: we gaan namelijk volledig over op advies aan huis.

Wat vinden wij bij Kolkman Wonen belangrijk?

Sinds 2022 zijn wij volledig overgestapt op interieuradvies aan huis. Een luxe die volgens ons een heleboel voordelen heeft. Je hoeft namelijk zelf de deur niet meer uit, we garanderen je 100% persoonlijke aandacht én we krijgen meteen een indruk van de ruimte waar het om draait. Ons assortiment bestaat uit raamdecoratie zoals gordijnen, jaloezieën en shutters. Maar denk ook aan trapbekleding, zonwering, horren en vloeren. Nadat je een vrijblijvende afspraak hebt gemaakt komen wij met onze winkel op wielen naar je toe. Hierin nemen we meteen alle stalen en materialen voor gordijnen mee, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Na een eerlijk advies maken we samen een interieurplan aan de hand van jouw wensen en budget!

_RKF5111

Ferdy is samen met Annelieke de eigenaar van Kolkman Wonen. Altijd vrolijk, maar ook een harde werker die enorm technisch is. Daarnaast denkt Ferdy oplossingsgericht en is hij nooit voor een gat te vangen. Samen met zijn buddy Délano zorgt hij voor het plaatsen van de woningstoffering.

_RKF5084-bewerkt

Annelieke runt samen met Ferdy Kolkman Wonen. Een energiek, vrolijk en bovenal eerlijk persoon die altijd op zoek is naar wat het beste past bij de behoefte van de klant. Ook Annelieke is een harde werker en zet graag net dat extra stapje, om de ervaring voor de klant nóg prettiger te maken.

Eenvoudig in 4 stappen naar een nieuw interieur

Advies aan huis raamdecoratie

Stap 1

Plan een gratis advies aan huis van Annelieke

raamdecoratie aan huis

Stap 2

Annelieke komt op de afgesproken datum langs met de bus vol stalen.

offerte raamdecoratie Apeldoorn

Stap 3

Ontvang een offerte binnen een week.

Jaloezieën aan huis

Stap 4

Ferdy komt bezorgen en monteren.

 
Raamdecoratie advies aan huis

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Annelieke komt langs om naar jouw wensen te luisteren. Ze denkt mee wat het beste past bij jouw stijl en de rest van het huis. Met haar bus vol stalen kunnen jullie de juiste keuze maken om het plaatje compleet te maken.

Vul hieronder je gegevens in en Annelieke neemt contact met je op.