Op een rijtje: alle voordelen van Duette® Shades

Alle voordelen van duette shades

Duette® shades zijn nog lang niet iedereen bekend. Deze hippe raambekleding heeft – naast het feit dat het chic staat – enorm veel voordelen voor je huis. In deze blog zet ik alle voordelen voor je op een rij!

Alle voordelen op een rijtje:

Duette® shades geven een perfect evenwicht tussen privacy en licht. Ze verminderen de inkijk, zonder dat de ruimte daglicht verliest. 

Je hebt zelf de regie in handen. Duette® shades zijn namelijk te verkrijgen met het top-down systeem, waarmee je de Duette® shades makkelijk halverwege je raam hangt. Of waar jij hem ook wilt 

Door de honingraat structuur is een Duette® shades extra isolerend. Dat betekent dat hij in de winter de kou tegenhoudt – en in de zomer de warmte buiten laat. En dat is ook nog eens goed voor je portemonnee 

Duette® shades zijn bij uitstek geschikt voor draai- en kiepramen. Vaak vinden mensen het lastig om geschikte raambekleding te vinden voor draai- en kiepramen, en dat is het ook. Zit jij ook met dit probleem? Dan zijn Duette® Shades een hele goede optie! Ze worden op maat gemaakt en sluiten naadloos aan op jouw draai- en kiepramen.

Duette® shades zijn ook verkrijgbaar in verduisterende stof. Perfect voor de slaapkamer dus!

Met Duette® shades kun je de ruimte helemaal jouw smaak geven. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in tal van kleuren en patronen, wat je huis nét die persoonlijke touch geeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over Duette® shades of wil je een vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, of bel even naar de winkel. We zijn bereikbaar op 0578-574460. 

Offerte aanvragen

Liever direct een offerte? Dat kan! Vul hier je wensen in, dan ontvang je binnen 5 dagen vrijblijvend een offerte op maat.