Ontwerp nu je persoonlijke vloerkleed!

vloerkleed op maat laten maken

Ben je op zoek naar een uniek tapijt, maar is het vaak net niet wat je in gedachten hebt? Lijkt het je tof om je eigen tapijt persoonlijk samen te stellen? Dan heb ik goed nieuws voor je! 

Sinds kort werken wij samen met JAB ANSTOETZ, een middelgroot familiebedrijf dat staat voor stijlvol leven. Waarom we voor dit bedrijf hebben gekozen? Sinds 1946 wordt dit bedrijf al geassocieerd met kostbare stoffen en zijn ze een van de meest gerenommeerde textielredacteurs binnen de branche, met unieke ontwerpen, kwaliteiten en kleuren. Je bent dus verzekerd van een uniek tapijt van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Met een verscheidenheid aan producten (meubels, vloeren, etc.) heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een wereldwijde groep van bedrijven die keer op keer nieuwe trends zet op het gebied van interieurdesign.

Maar nu het leukste! Bij JAB ANSTOETZ geef jij zelf een persoonlijke touch aan je tapijt. Je hebt namelijk de keuze uit een gigantisch aantal verschillende stoffen en kunt het tapijt helemaal op maat laten maken. Als kers op de taart heb je nog ruime keuze uit een uitgebreide reeks afwerkingsopties die beschikbaar zijn voor je droomtapijt: van puristische overlock-randen tot klassieke franjes. Ook creëert het bedrijf bijzondere, ongebruikelijke materiaalcombinaties zoals zijdezachte, glanzende gehaakte randen in combinatie met een rustiek wolvilten tapijt.

De unieke tapijten van JAB ANSTOETZ zijn op een artistieke manier met de hand gemaakt. Ervaren meesters in handknopen doen dit met de grootste precisie. Een groot aantal van de tapijten hebben zelfs gerenommeerde onderscheidingen ontvangen, zoals de Red Dot Design Award. Hoe tof is dat!

De vloerkleden zijn dus vooral geschikt voor interieurfreaks die hun eigen visie willen realiseren. We geven je de mogelijkheid om je persoonlijke droomtapijt te realiseren, met een eigen ontwerp en in iedere gewenste maat. Lijkt het jou wat om je eigen persoonlijke vloerkleed te laten realiseren door deze textielexperts? Stuur ons gerust een berichtje. Onze winkel is t/m 19 januari gesloten, maar we komen graag bij je langs om je wensen en de mogelijkheden te bespreken! In de tussentijd kun je vast inspiratie opdoen tussen de mooie voorbeelden hieronder.