NIEUW Concept: Kolkman Wonen bij je Thuis!

Kolkman-30

Wat spannend dat we het eindelijk mogen vertellen.. Vanaf 1 januari gaan wij over op een nieuw concept: Kolkman Wonen bij je thuis! Dit betekent dat we vanaf het nieuwe jaar alleen nog bij je thuis op bezoek komen voor advies. De winkel zal vanaf 1 januari dan ook gesloten zijn.

Hoe komt dat zo?

Hier zijn we eigenlijk in de eerste coronagolf achter gekomen. Tijdens de eerste golf merkten we dat mensen het bezoek en advies aan huis als heel prettig ervaarden. Niet meer de deur uit hoeven, advies op de plek waar het uiteindelijk om draait en meteen kijken naar de wensen van de klant en de (technische) haalbaarheid daarvan.

En hoe gaat dat dan, advies aan huis?

Daar hebben we natuurlijk goed over nagedacht! De afgelopen maanden zijn we ontzettend druk geweest met het realiseren van dit concept. Dat betekende onder andere een nieuwe (nóg grotere) bus voor Ferdy, die hij kan gebruiken om al zijn klussen te realiseren. De andere bus wordt – met dank aan Ferdy’s creatieve handen – volledig omgebouwd tot advies bus. Hij zorgt ervoor dat alle stalen een plekje krijgen in de bus, zodat we jullie aan huis kunnen adviseren met behulp van alle stalen. 

Hoe maak ik een afspraak voor advies aan huis?

Voor een afspraak kun je ons nog steeds bellen op het oude vertrouwde telefoonnummer 0578-574460. Ook kun je een e-mail sturen naar info@kolkmanwonen.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak aan huis. Zet jij de koffie vast klaar? 

We hopen je snel te zien!

Lieve groet,

Ferdy & Annelieke Kolkman