Shoplog: met deze tips maak je de keuken knus!

Je ziet het vast wel eens voorbij komen. Een prachtige, nieuwe keuken met een waanzinnig keukenblad, strakke kastjes, helemaal af.. Maar waar is de sfeer? Je zou er misschien niet zo 1, 2, 3 aan denken, maar ook de keuken kan wel wat accessoires gebruiken. Ben jij of ken jij iemand met zo’n kale keuken? Check dan deze tips, er zitten ook goede kadotips tussen 😉

Multifunctioneel

Ga voor keukenaccessoires die zowel sfeervol als functioneel zijn. Zo breng je een warm sfeertje aan in je keuken zonder de ruimte te verspillen. Check bijvoorbeeld dit messenblok. Hoeven we niet uit te leggen toch? Je bergt je messen gemakkelijk en veilig op, maar het is ook gelijk een eyecatcher op je aanrecht.

Hout is goud

Wist je dat houten materialen automatisch een warme sfeer geven aan een ruimte? Heb je een witte of zwarte keuken, speel dan zeker eens met houten accessoires. Neem bijvoorbeeld dit fantastische houten kookboekstandaard. Functioneel, maar bovenal ontzettend sfeervol!

Ga voor verrassend

Kookboekstandaarden, messenblokken.. die kennen we inmiddels wel. Verras jezelf en je visite eens met een onbekend item. Iets wat ze nog nooit eerder hebben gezien. Misschien is dit keukenblok iets voor jou? Het blok is magnetisch, waardoor je er gemakkelijk keukenmessen aan kwijt kunt. Wil je hem liever anders gebruiken? Hij is ook heel praktisch als sleutelhanger!

Zorg voor eenheid

Ben je van plan je keuken een make-over te geven? Let dan wel op dat je accessoires uit hetzelfde straatje koopt, als je begrijpt wat ik bedoel. De keuken is een plek waar het al gauw rommelig wordt zodra er eten wordt bereid, dus dan is het wel prettig dat de basis een rustige uitstraling heeft. Een mooi voorbeeld is deze set van opbergpottendrinkfles en een geur diffuser.

Met deze tips tover jij je keuken in een handomdraai om tot een sfeervolle plek in huis. Ben je benieuwd naar meer keukenaccessoires? Op deze pagina vind je ons gehele assortiment.