Gordijnen Apeldoorn

Op zoek naar nieuwe gordijnen in Apeldoorn om je huis op te frissen? Dan zit je goed bij Kolkman Wonen. Bij ons draait alles om het vinden van de perfecte gordijnen die jouw huis compleet maken.

Gordijnen Apeldoorn
vouwgordijnen apeldoorn
Gordijnen op maat Apeldoorn

Interieuradvies aan huis?

Sinds 2022 is Kolkman Wonen volledig overgestapt op interieuradvies aan huis. Een luxe die volgens ons een heleboel voordelen heeft. Je hoeft namelijk zelf de deur niet meer uit, we garanderen je 100% persoonlijke aandacht én we krijgen meteen een indruk van de ruimte waar het allemaal om draait. Op die manier kunnen we je voorzien van het allerbeste interieuradvies.

Klinkt allemaal leuk, maar hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel. Nadat je een vrijblijvende afspraak hebt gemaakt komen wij met onze winkel op wielen naar je toe. Hierin nemen we meteen alle stalen en materialen voor gordijnen mee, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Na een eerlijk advies maken we samen een interieurplan aan de hand van jouw wensen en gaan we van start.

Persoonlijk advies voor gordijnen in Apeldoorn bij jou thuis

Wij begrijpen we dat het kiezen van gordijnen een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we persoonlijk advies bij jou thuis. Maak een afspraak en Annelieke komt langs met haar bus vol stalen. Zo kun je in alle rust de verschillende opties bekijken en kiezen wat het beste bij jouw stijl en het licht in huis past.

Ons assortiment gordijnen

We hebben echt ontelbaar veel opties als het op gordijnen op maat aankomt! De meest gekozen gordijnen zijn toch wel linnen inbetween gordijnen. Maar we hebben ook hele dikke, rijke stoffen voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Annelieke komt bij jullie thuis om jullie te voorzien van het juiste advies. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste plooi, het juiste materiaal (verduisterend of juist niet) en een kleur die mooi aansluit bij de rest van de ruimte. 

raamdecoratie aan huis
Jaloezieën aan huis

Geen gedoe met gordijnen monteren

En het mooie is: als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, nemen wij al het gedoe van het monteren uit handen. Onze specialist Ferdy zorgt ervoor dat de gordijnen perfect worden opgehangen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Hij vertrekt pas als alles netjes hangt en opgeruimd is.

Maak vrijblijvend een afspraak met Annelieke

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met jullie op.