Interieuradvies aan huis

Wil jij je interieur aanpakken en kan je daarbij wel wat inspiratie en advies gebruiken? Dan is interieuradvies aan huis iets voor jou. Het inrichting van je huis kan namelijk best lastig zijn. We horen het wel vaker: na veel wikken en wegen heb je eindelijk een nieuwe pvc-vloer uitgekozen, om vervolgens te concluderen dat de stijl van de trap niet meer past bij de nieuwe vloer. En eigenlijk zijn de gordijnen ook wel aan vervanging toe.. Kortom: interieuradvies is geen overbodige luxe. En daar helpen we je graag bij!

Kolkman Wonen

Wat doen wij als interieuradviseur?

Als interieuradviseur in regio Apeldoorn adviseren we je in alles wat met je interieur te maken heeft: van vloer tot raamdecoratie en van traprenovatie tot zonwering. Wat jouw woonstijl ook is, wij luisteren naar jouw wensen, volgen de nieuwste trends en geven je tips om er één mooi geheel van te maken. Pas daarna gaat het echte werk beginnen. Klussen zoals vloeren leggen, zonwering installeren of raamdecoratie inmeten mag je aan ons overlaten. En weet je wat zo fijn is? Ook na het plaatsen en installeren kun je volledig rekenen op onze service.

Welk interieur past bij mij?

Zie je in de winkel vaak mooie items, maar vind je het lastig om je een voorstelling te maken van het geheel? Of liggen de woonstijlen van jou en je partner ver uit elkaar? Om jouw interieurstijl te bepalen is het handig om eerst inspiratie op te doen. Je bezoekt winkels, kijkt woonprogramma’s en maakt een Pinterest bord. Maar past die ene gordijnstof wel net zo goed bij de vloer als je in gedachten had? Dat is waar wij te hulp schieten. Jij legt je wensen aan ons voor, en wij voorzien je van een eerlijk en professioneel advies op basis van onze kennis en ervaring. Samen stellen we een woninginrichting samen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuzes maakt. En dat scheelt een hoop tijd (en geld)!

Wat kost interieuradvies?

Ons interieuradvies kost je in principe niets. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Als woningstoffeerders denken we nou eenmaal graag mee over de indeling, het kleurgebruik en de functie van de ruimte. Dat hoort bij ons werk, vinden wij. Ook als je na een afspraak een offerte aanvraagt, is deze geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en kunt gerust nog eens nadenken over je project. Wil je graag een 3D-ontwerp van de ruimte? Dan kunnen we je doorverwijzen naar een interieurstyliste waar wij graag mee samenwerken. Zij kan je voorzien van een prijsindicatie.

Kolkmanwonen raamdecoratie
Kolkmanwonen Neem gerust contact op

Interieuradvies aan huis

Sinds 2022 is Kolkman Wonen volledig overgestapt op interieuradvies aan huis. Een luxe die volgens ons een heleboel voordelen heeft. Je hoeft namelijk zelf de deur niet meer uit, we garanderen je 100% persoonlijke aandacht én we krijgen meteen een indruk van de ruimte waar het allemaal om draait. Op die manier kunnen we je voorzien van het allerbeste interieuradvies.

Klinkt allemaal leuk, maar hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel. Nadat je een vrijblijvende afspraak hebt gemaakt komen wij met onze winkel op wielen naar je toe. Hierin nemen we meteen alle stalen en materialen mee, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Na een eerlijk advies maken we samen een interieurplan aan de hand van jouw wensen en gaan we van start.

Als jij voor de koffie of heet water zorgt, doen wij de rest. Tot snel bij jou thuis!