5x waarom je nu voor houten jaloezieën moet kiezen!

Ze geven warmte en sfeer aan ieder huis

Geen enkel huis is ooit slechter geworden van houten jaloezieën voor de ramen. De horizontale lamellen geven extra sfeer aan de ruimte en je bepaalt zelf hoe het licht naar binnen valt. Toe aan privacy? Dan sluit je de lamellen wat verder.

Daarnaast zijn houten jaloezieen toe te passen in elke ruimte van het huis, van slaapkamer tot woonkamer, maar ook in badkamers en keukens! Bij Kolkman Wonen adviseren we je hier graag over.

Je kunt helemaal losgaan in stijl

Je kunt houten jaloezieën helemaal zelf ontwerpen. Zo kun je kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook tal van kleuren en structuren. Ga je bijvoorbeeld voor natuurlijke schoonheid in huis? Kies dan houten jaloezieën met zichtbare nerven. Maar houd je meer van een strak en clean interieur? Dan kies je uit één van de populaire trendkleuren van de collectie.

Hoogste kwaliteit

We garanderen de hoogste kwaliteit als het gaat om houten jaloezieën. Ze worden volledig op maat gemaakt naar jouw wens, zelfs de gewenste bedieningszijde, het type bediening en de kleur van de ladderband bepaal je zelf. Door al deze extra mogelijkheden weet je zeker dat je houten jaloezieën 100% op maat zijn gemaakt voor jou. 

Je haalt een natuurlijk product in huis

Houten jaloezieën zijn gemaakt van echt hout, dus je haalt een natuurproduct in huis. Ga je helemaal voor duurzaam? Dan zijn onze houten jaloezieën ook beschikbaar in Bamboe: het meest ecologisch verantwoorde natuurlijke materiaal afkomstig van speciale plantages. 

Kindveilig

Kinderen zijn nu eenmaal erg nieuwsgierig naar de omgeving om hen heen. Dat is natuurlijk leuk, maar je wil niet dat je kind(eren) verstrikt raken in koorden en lussen. Daarom is het extra belangrijk om te zorgen dat je raamdecoratie kids-proof is. We adviseren je graag over koordloze alternatieven of elektrische systemen, zodat je kinderen veilig in huis kunnen spelen.