Horren tegen hooikoorts? Het kan!

Horren tegen pollen hooikoorts

Het lijkt wel of het pollenseizoen ieder jaar weer vroeger begint. Het is pas februari en ik hoor iedereen om me heen al snotteren (en nee, niet alleen vanwege dat C-woord  ). De Hazelaar, Els, Katwilg en Taxus zitten al in de voorbloei (met dank aan de pollenkalender) en dat betekent een kriebelende keel, niezen en eindeloos snotteren. Wil jij die ellende dit jaar eens voor zijn? Dan kunnen de juiste horren een hele goede oplossing vormen!

Horren en hooikoorts, hoe zit dat precies?

Wat veel mensen nog niet weten, is dat de speciale horren van Luxaflex ook sterk zijn tegen pollen – en daarmee dus ideaal voor mensen met een allergie! De belangrijkste reden om horren te plaatsen is natuurlijk het buiten houden van insecten. Maar de horren van Luxaflex zijn ook verkrijgbaar met speciaal pollenwerend gaas, die 90% van alle pollen uit de lucht filtert. Zo kun je dit voorjaar dus ongestoord genieten van frisse lucht én heb je in huis geen last van je allergie. 

Horren op maat

Onze horren en hordeuren worden op maat gemaakt, zodat deze naadloos passen bij je huis. Zo laat je de frisse lucht binnen en ongewenste insecten buiten. Ben je dit jaar nu écht klaar met die kattenstaarten en slapeloze nachten? We komen graag vrijblijvend met stalen bij je langs. Zo kunnen we de ramen en deuren meteen bekijken en voorzien we je van een passend advies. Maak een afspraak via onderstaande button of bel ons op 0578-574460. Tot snel!