Zonwering

Zonwering

Hou de warmte buiten!

Van markiezen en screens tot terras en rolluiken.


Screens

Screens zijn een duurzame vorm van zonwering. Dit product beschermt uw interieur tegen zon en warmte en voorkomt hinderlijke schitteringen. De screens geven overdag goed zicht naar buiten, maar belemmeren de inkijk naar binnen.


Terraszonwering

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Luxaflex® terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.


Rolluik

Rolluiken hebben inbraakwerende eigenschappen, verhoogde privacy en hebben een isolerende werking, zowel op het gebied van geluid als wering van warmte of koude. Bovendien biedt dit product optimale gebruiks- en bedieningsgemak.


Markiezen

Markiezen is een ambachtelijk vervaardigde zonwering met modern gebruiksgemak. De markiezen hebben een klassieke uitstraling en zijn leverbaar in hout en aluminium, beide zijn onderhoudsvriendelijk.


 • Markies Hout

  Klassieke vormgeving waarbij het doek optimaal beschermd wordt door de extra diepe kast.

 • Markies Aluminium

  Klassieke uitstraling met moderne materialen en zeer onderhoudsvriendelijk.


Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Frisse lucht mag naar binnen, maar insecten moeten buiten blijven. Kolkman Wonen heeft een keur aan Luxaflex® Horren, de ideale oplossing. De Horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen.


 • Rolhor

  Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

 • Inzetrolhor

  Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

 • Inzethor

  Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

 • Vaste Hor

  Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

 • Plissé Hordeur

  U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

 • Rolhordeur

  Een windvaste solide rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!