Vloeren

Vloeren

De vloer die past bij uw identiteit!

Van parket tot karpet, van tapijt tot vinyl.


Tapijt

De woonkamer, slaapkamer, kinderkamer... voor iedere ruimte hebben we een passend tapijt. Een tapijt biedt comfort, draagt bij aan schone lucht, welbehagen en een goede akoestiek.

Kolkman Wonen heeft een ruim assortiment tapijten in alle mogelijke kleuren, dessins en kwaliteiten. Zowel voor woningen als projecten.

Bekijk meer

PVC

Kiest u voor PVC dan kiest u voor gemak: PVC is duurzaam, makkelijk te leggen en net zo mooi als echt hout of steen. PVC combineert een natuurlijke look met hightech productspecificaties.

De vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, -koeling. Daarnaast hebben ze een antislip laag en zijn makkelijk schoon te houden. Voeg daarbij een rijk aanbod aan kleuren en patronen en u stelt zelf uw vloer samen.

Bekijk meer

Vinyl

Vinyl is budgetvriendelijk en is makkelijk te onderhouden. Bovendien zijn er talloze varianten mogelijk: zowel imitaties van andere vloeren zoals bijvoorbeeld houten vloeren en parket, tot fantasieontwerpen. Er zijn dus weinig beperkingen op dat vlak.

Vinyl vloeren zijn verkrijgbaar in zowel banen, stroken als tegels, en ook de afwerking wordt niet vergeten door de ruime keuze aan decoratieve sierranden, hoeken en plinten.

Bekijk meer

Parket

Wie kiest voor natuurlijk, warmte en hout, kiest parket. Parket is feitelijk een samengestelde houten vloer met meerdere lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking.

Parket brengt elegantie in uw huis. Want zeg nu zelf er gaat niets boven een houten vloer. Het is de ideale basis voor uw persoonlijk stijl.

Bekijk meer

Linoleum

Linoleum, excellent met optimale eigenschappen

Het kleurenpallet en de dessinreeks van Marmoleum zijn ongekend groot. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden: een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygi├źnische vloer, ge├»nspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Een materiaal dat zowel ecologisch als economisch waarde toevoegt aan alle moderne en eigentijdse architectuur. Marmoleum is bovendien isolerend, geluiddempend en oprecht duurzaam.

Bekijk meer

Laminaat

Brede en smalle planken, tegels, voor iedere kamer is er een type laminaatvloer beschikbaar. Laminaat is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Dat maakt laminaat zelfs geschikt voor de badkamer.

Belangrijk voordeel van een laminaatvloer is dat zij snel gelegd is, makkelijk in onderhoud en in verschillende kleuren leverbaar.

Bekijk meer

Vloerkleden

Wanneer u kiest voor een harde vloer zoals bijvoorbeeld PVC, hout of laminaat dan kan een mooi geknoopt karpet een prachtig effect geven. Het kleedt de ruimte, maar ook houdt u op deze manier meer warmte vast en voor de akoestiek is het een prettige aanvulling in uw kamer.

Er is een zeer ruime keuze uit kleuren en dessins in een aantal standaardmaten. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om een karpet speciaal op maat te laten maken.

Bekijk meer

Deurmatten en entreesystemen

Entreesystemen zorgen ervoor dat uw vloer schoon en representatief blijft. Elke dag wordt er namelijk veel vuil en vocht door schoenen verplaatst van de ene naar de andere locatie. Schoenen nemen vuil en vocht mee uw gebouw in en maken de vloer vies en glad. Hierdoor ziet uw interieur er niet langer representatief uit en kan uw vloer zelfs beschadigd raken.

Entreesystemen zorgen ervoor dat uw gebouw effectief schoon en veilig blijft.

Bekijk meer

Enkele van onze merken