Trappen

Trappen

De ideale verbinding

Trappen vormen een belangrijke verbinding tussen verschillende leefruimten. Er zijn veel manieren om uw trap te bekleden en zo in dessin of gemak de ideale verbinding te maken.


Trappen stofferen met tapijt

Een trap die bekleed is met tapijt heeft een isolerende werking en voelt warm aan. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten als u de trap beloopt. Het is het voordeligste materiaal waarmee u uw trap kunt bekleden.

Doordat u met tapijt veel grip heeft, verhoogt het tevens uw veiligheid. Een ander voordeel is dat het geluiddempend is en u hierdoor totaal geen geluid zult horen als iemande de trap beloopt.


    Toepassingen

  • Halve maantjes
  • Loper
  • Volledig bekleden

Traprenovatie met parket en laminaat

Parket en laminaat op trappen zijn duurzaam en vertonen niet snel slijtageplekken en beschadigingen.

Laminaat met een kliksysteem kunt u hergebruiken. Dit maakt het bekleden van een trap met laminaat milieuvriendelijker, aangezien het materiaal lange tijd meegaat en nogmaals te gebruiken is. Bovendien is het makkelijk in onderhoud.


Traprenovatie met PVC-stroken

PVC is een soort kunstof dat qua uiterlijke kenmerken veel weg heeft van hout, maar qua prijs veel goedkoper. Een PVC beklede trap is gemakkelijk te onderhouden. De materialen zijn vochtbestendig en vuil kan eenvoudig met water worden afgenomen.


Trap bekleden met Linoleum/Marmoleum en vinyl

Linoleum wordt steeds populairder, omdat het zoveel goede eigenschappen heeft. Het is een duurzaam product en het zal dan ook niet snel slijten of beschadigen. Daarnaast is het materiaal geluiddempend.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!