Shutters

Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor onze FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit de JASNO-collectie. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is. Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht.

Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.


Ecowood shutters

Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat we ook dit ‘restproduct’ gebruiken, gaan we nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meest gevraagde wittinten uit de JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen.

Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren.

De Ecowood shutters zijn uitstekend te combineren in een woonruimte met onze Primewood shutters


De JASNO shutters App voor Apple en Android

De gratis JASNO App voor iPhone, iPad2,  iPod Touch en Android visualiseert hoe shutters en houten jaloezieën bij u thuis voor de ramen staan. Na een paar simpele stappen ziet u hoe bijvoorbeeld het erkerraam voorzien is van shutters of het keukenraam van blinds.

Shutters of houten jaloezieën voor uw raam visualiseren

Maak een foto met uw telefoon of selecteer in de App een foto uit uw album, geef op de foto aan waar de hoekpunten van het raam/deur/doorgang of kast zitten, voer de breedte in en afhanekelijk van welk product u kiest: de shutter of jaloezie verschijnt.

Vervolgens kunt u verschillende aanpassingen doen: verander de kleur van de shutters of houten jaloezieën, het aantal panelen, de bediening of de lamelmaat. Ook kunt u meerdere shutters of blinds in één foto plaatsen zodat er een totaalbeeld ontstaat.

Klaar met bewerken? De van shutters of jaloezieën voorziene foto kunt u in de galerij bewaren, mailen of delen via Twitter of Facebook.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!