Roman Shades (vouwgordijnen)

Roman Shades (vouwgordijnen)

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen van de Luxaflex® Roman Shades stelt u de combinatie samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins.

De stoffen zijn ook zeer geschikt voor de confectie van gordijnen, deze zijn ook los verkrijgbaar. U kunt verschillende transparanties of kleuren perfect met elkaar afstemmen. Alle modellen zijn standaard voorzien van een volant om het effect van Uv-straling op de stof tegen te gaan.

De Roman Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, klikring, kettingspanner en koordklem.


 • Ballina Back

  Tunnels aan de achterzijde van de Roman Shade. Uitgevoerd met ronde aluminium baleinen voor extra stevigheid. De tunnel wordt door middel van een uniek magneetsysteem op spanning gezet, wat leidt tot een mooi en strak aanzien. Vooral geschikt voor uni-stoffen.

 • Ballina Front

  Tunnels aan de voorzijde van de Roman Shade. Uitgevoerd met ronde aluminium baleinen voor extra stevigheid. De tunnel wordt door middel van een uniek magneetsysteem op spanning gezet, wat leidt tot een mooi en strak aanzien. Geschikt voor zowel uni als dessin stoffen, omdat het patroon van de stof mooi doorloopt over de tunnels.

 • Segmenta

  De Roman Shade wordt opgetrokken in complete segmenten. Het totale stofpakket wordt hierdoor hoger en platter. Goede oplossing voor hoge ramen en bijvoorbeeld erker situaties. Geschikt voor zowel uni als dessin stoffen, omdat het patroon van de stof mooi doorloopt over de tunnels.

 • Lining

  Het is mogelijk uw Roman Shade te laten voeren. De stof wordt gevoerd volgens de zogenaamde “kussensloopmethode” waarbij de zomen zich aan de binnenzijde bevinden. Hierdoor is ook de achterzijde van de Roman Shade één mooi geheel. De voering is leverbaar in diverse kleuren in een lichtdoorlatende of dim-out stof.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!