Duette/Plissé Shades

Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. Ze zijn leverbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties, ook zijn er drie plooibreedtes beschikbaar.

De Duette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals SmartCord®, LiteRise®, PowerRise®, kettingspanner en koordklem. De raambekleding is zeer geschikt voor schuine (dak)ramen en serres.


 • 25 mm

  Voor kleine en middelgrote ramen, met bv. een handgreep bediening en uitermate geschikt voor smalle kozijnen, dak- en draai-kiepramen.

 • 32 mm

  Voor een robuuste uitstraling van middelgrote en grote ramen kiest u voor Duette® Shades met een plooibreedte van 32 mm.

 • 64 mm

  Deze mooie brede plooi is uitermate geschikt voor grote ramen en schuifdeuren.


Plissé Shades

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmt reflecterende Topar® coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

De Plissé Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals LiteRise®, Smartcord®, gemotoriseerde aansturing, kettingspanner en koordklem.


 • 20 mm

  Deze plooibreedte is perfect geschikt voor installatie in de glaslatten van het raam én de ideale oplossing voor dakramen en draai-kiepramen.

 • 32 mm

  Bij middelgrote en grote ramen staat de 32 mm plooibreedte heel geraffineerd.


Topar® Plus is een coating die warmte en zonlicht reguleert, maar geen effect heeft op de kleur van de Plissé Shades. Dit maakt Topar® Plus bij uitstek geschikt voor alle kamers met grote glaspartijen, zoals hallen en serres. Dustblock® is een vochtafstotende finish, wat deze stoffen geschikt maakt voor kamers als keukens, waar de mogelijkheid van vlekken maken groter is dan in andere kamers.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!