Raambekleding

Raambekleding

Raambekleding maakt uw huis eigen!

Van rolgordijn tot lamellen en van shades tot shutters.


Duette/Plissé Shades

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag kiest u voor Duette of Plissé Shades. Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn.

De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

Bekijk meer

Gordijnen

Binnen de categorie gordijnen kennen we drie soorten. Overgordijnen, inbetweens en vitrage. In alle drie de categorieën hebben we zeer ruime keus. Van kleur tot naturel tinten, van dessin tot effen en van transparant tot verduisterend, alles is mogelijk. Naast de stofkeuze voor de gordijnen, wordt de uitstraling van uw raambekleding bepaald door de manier van confectie. Zo kunt u kiezen voor een dubbele plooi maar ook een tri-plooi behoort tot de mogelijkheden.

En wat dacht u van de manier van ophangen van de traditionele rail tot waverail, roedes of paneelrail.


Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn functioneel en daarnaast een ideale manier om een raam of deur mee te verfraaien. De moderne rolgordijnen hebben een strakke afwerking en de moderne look. Rolgordijnen zijn bovendien verduisterend, semi-lichtdoorlatend of helemaal lichtdoorlatend.

Toepasbaar in standaard ramen, draaikiep ramen en Velux dakramen zijn de rolgordijnen op maat voor ieder huis. Stijlvolle functionaliteit, klassieke en moderne dessins, prachtige kleuren en unieke decoratieve opties voor elk interieur.

Luxaflex® is één van onze merken in raamdecoratie. Deze beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, LiteRise®, Nano, slingerstangbediening en kettingspanner.


 • Verduisterend

  De tijdloze oplossing voor optimale privacy en verduistering van uw kamer.

 • Lichtdoorlatend en transparant

  Geniet van prachtig gefilterd daglicht in huis. Met transparante rolgordijnen behoudt u daarnaast het zicht naar buiten.

 • Screens

  Praktische zonwering met een strak uiterlijk. Transparante screens filteren het felle daglicht, voorkomen schittering op uw beeldscherm en werken warmte werend.

 • Nano

  Speciaal ontworpen voor deuren en draai- en kiepramen. Nano kan zonder boren of schroeven op het glas worden bevestigd. Positioneer de rolgordijnen op elke gewenste hoogte en reguleer uw privacy en het daglicht in huis.


Vouwgordijnen

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen stelt u de combinatie samen die bij u past. De collectie bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins.

Bekijk meer

Shutters

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Uitstekend te combineren met onze blinds, houten jaloezieën. En altijd voor u op maat gemaakt.

Bekijk meer

Facette Shades

Voor een perfect evenwicht tussen privacy en licht op elk tijdstip van de dag kiest u Facette Shades. Met de eindeloze ketting kunt u de doorschijnende en ondoorschijnende delen langs elkaar heen schuiven en de shade zo gedeeltelijk of volledig sluiten. De stof Trevia CS, met zijn hoge kwaliteit en lichte gewicht is een uniek, gepatenteerd ontwerp. Er zijn verschillende kleurstellingen mogelijk om uw woonruimte mooier te maken en in te spelen op hedendaagse trends.


 • 7 mm

  Geschikt voor ramen in nagenoeg alle maten en vormen. Leverbaar in 16 aantrekkelijke kleuren.

 • 14 mm

  Een sterke, ruimtelijke stijl voor grote vensters. Leverbaar in 6 aantrekkelijke kleuren.


Silhouette® Shades

Met een ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen, tussen twee lagen doorzichtige stof, krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. U kunt eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

De Silhouette® Shades beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals een gemotoriseerde aansturing, UltraLift™, PowerRise® en koordspanner.


 • meerdere lamelbreedtes
 • UV-bescherming van 88% tot zelfs 99%
 • Licht regulerend

Horizontale jaloezieën

De nieuwe Luxaflex® collectie horizontale jaloezieën biedt elegante lichtregeling in combinatie met een schitterend assortiment modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve dessins, waarmee u elk raam geheel naar uw eigen stijl een metamorfose kunt geven.

De horizontale jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals LiteRise®, gemotoriseerde aansturing, ingespannen modellen, slingerstangbediening, kettingspanner en koordklem.


 • 16 mm

  Geraffineerd en discreet. Een combinatie van een optimale doorzicht met een uitstekende lichtregeling.

 • 25 mm

  Voor een perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. Beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en geraffineerde perforaties.

 • 35 mm

  Functioneel, betrouwbaar en tijdloos. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de bedieningsstang.

 • 50 mm

  Een echte designklassieker. Een vernieuwde look met gracieus afgeronde lamelhoeken, met opties als aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro.

 • 70 mm

  Deze jaloezieën hebben een stoer uiterlijk en zijn te personaliseren met ladderband of een uitvoering in Ellisse.


Luxaflex® horizontale jaloezieën (vervaardigd van 98% gerecycled aluminium, geproduceerd in Nederland) worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd. Hoogwaardige finishes verbeteren de warmte werende en visuele eigenschappen van Luxaflex® horizontale jaloezieën en staan garant voor jarenlang gebruiksplezier.


Houten jaloezieën

Luxaflex® is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor FSC-gecertificeerde producten zoals houten jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk.

De houten jaloezieën beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en koordklemmen


 • 35 mm

  Een klassieke keuze met een grote kleurencollectie. Beschikbaar in FSC® hout.

 • 50 mm

  De jaloezieën zijn leverbaar in veel van onze inspirerende houtsoorten en kleuren en passen bij verschillende stijlen en trends.

 • 68 mm

  We hebben ons aanbod uitgebreid met 68 mm brede lamellen die met name geschikt is voor grotere ramen. De nieuwe 68 mm lamellen van Luxaflex® hebben een unieke vorm voor een perfecte overlap van de lamellen.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!

Enkele van onze merken