Horren

Horren

Hou de insecten buiten!

Ventileer je huis zonder last te hebben van insecten.


Horren

In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Frisse lucht mag naar binnen, maar insecten moeten buiten blijven. Kolkman Wonen heeft een keur aan Luxaflex® Horren, de ideale oplossing. De Horren worden voor u op maat gemaakt van alleen de beste materialen.


 • Rolhor

  Dit eigentijds design is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening.

 • Inzetrolhor

  Deze hor heeft alle gemakken van zowel een Inzethor als een Rolhor. Tevens is hij te monteren zonder te boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

 • Inzethor

  Heeft veelzijdige inbouwmogelijkheden, binnen of buiten, en heeft uiterst geringe inbouwdiepte. Kan in draai-kiepramen zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.

 • Vaste Hor

  Deze hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn vele verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

 • Plissé Hordeur

  U heeft keuze uit twee typen Plissé hordeuren. Bij beiden is het gaas duidelijk zichtbaar en gevouwen. De hordeuren kunnen op elke gewenste stand blijven staan, zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk. De Plissé hordeur Designa valt op door de geruisloze bediening en het moderne design.

 • Rolhordeur

  Een windvaste solide rolhordeur. Ook geschikt voor grotere oppervlaktes.


Advies

Wij geven graag advies over alle mogelijkheden.

Bel direct

0578 - 574460

Bel ons voor informatie

Offerte

Direct een offerte? Wij komen graag bij u langs.

Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!