Nieuwsbrief Maart

Geplaatst in Nieuws op Mar 01, 2017

De lente is weer begonnen en dus gaan we lekker met zijn allen weer meer naar buiten.

Zet de kaarsen en de wijn maar vast klaar want met het verzetten van de klok krijgen we avonden die we langer buiten door kunnen brengen. Heerlijk vertoeven in je eigen tuin of op je eigen terras of balkon. We geven u graag een paar tips waardoor u optimaal kunt genieten van het mooie weer!

Zonwering

Met het inzetten van de lente worden de dagen niet alleen langer maar ook warmer. Uit de wind en in de zon is het heerlijk vertoeven. Mocht u de zon te fel vinden dan biedt een uitvalscherm of een knikarm-scherm natuurlijk uitkomst. Wel genieten van het lekkere weer maar het niet té warm krijgen. Te verkrijgen in vele kleuren en dessins en daarbij verschillende bedieningsvormen. Te denken valt aan een elektrisch zonnescherm met handschakelaar of afstandsbediening of natuurlijk een handbediening.

Horren

Met het mooie weer neemt niet alleen het aantal zonuren toe, ook de vliegen, muggen en andere insecten vinden hun weg weer naar uw tuin en huis. Fijn om weer veel buiten te kunnen zijn maar een groot nadeel kan zijn dat u veel insecten in huis krijgt. Horren bieden daarvoor de perfecte oplossing. Wel licht en lucht naar binnen maar geen insecten. Te verkrijgen voor alle soorten deuren én ramen!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huis en tuin, loop gerust eens binnen in onze winkel. We geven u graag vrijblijvend advies!

Kolkman Wonen, Deventerstraat 15a Vaassen, www.kolkmanwonen.nl