Laaghangende zon

Geplaatst in blog op Feb 13, 2018

YES! Eindelijk begint de zon weer wat vaker te schijnen. Super fijn want daardoor ziet alles er letterlijk weer wat zonniger uit. Maar met meer zonuren, stuiten veel mensen ook op problemen. Door de binnevallende zon zie je je computerscherm bijvoorbeeld veel minder goed. Of je zit net lekker de Olympische Winterspelen te kijken en opeens zie je niks meer doordat de zon fel binnen schijnt. Gelukkig is tegen deze problemen natuurlijk zeker wat te doen!

Rolgordijnen of duo-rolgordijnen

Reguleer het zonlicht perfect door gebruik te maken van een rolgordijn of een duo-rolgordijn. Helemaal naar beneden, halverwege of in het geval van het duo-rolgordijn met meer of minder ruimte tussen de lamellen; rolgordijnen sluiten perfect aan bij wat je wil doen met de zon!

Screens

Screens zijn een perfecte oplossing voor het buitenhouden van het hinderlijke zonlicht en uiteraard de warmte. Het grote voordeel is dat de betreffende ruimte wel gewoon licht blijft maar je geen last meer hebt van de zon.

Duette of plissé

De laatste categorie die we in dit blog uitlichten zijn de duettes en plissés. Duettes vormen met hun structuur van honingraad een natuurlijke isolatie, handig dus om de warmte buiten te houden. Daarnaast zijn duettes en plissés in verschillende stoffen verkrijgbaar zodat ze altijd aansluiten bij jouw wensen. Door het top-down mechanisme zijn duettes en plissés de ideale producten om hinderlijke zon tegen te houden. Door de producten eenvoudig op een tussenpositie te zetten, houd je precies wel de zon tegen maar niet al het licht!

Kom jij er niet uit wat voor jou het beste zou passen? Wij helpen je graag!

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Deventerstraat 15A in Vaassen dan kijken we samen naar de mogelijkheden!