blog

Actie gratis motor bij Ipanema zonnescherm!

Geplaatst in blog op Mar 21, 2018

Lees hieronder alles over onze actie die loopt vanaf deze week!

Bekijk in onze winkel aan de Deventerstraat 15A in Vaasen de mogelijkheden. Wanneer u een offerte wenst, komen wij kosteloos bij u thuis om alles op te meten en alle mogelijkheden te bespreken. Hierna ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Het team van Kolkman Wonen staat met veel plezier voor u klaar!


Vakantie

Geplaatst in blog op Mar 20, 2018

In verband met onze vakantie zal de winkel gesloten zijn van 7 mei tot en met 12 mei 2018. Vanaf dinsdag 15 mei zullen wij weer helemaal fris en fruitig voor u klaar staan in onze winkel aan de Deventerstraat 15A in Vaassen!


Laaghangende zon

Geplaatst in blog op Feb 13, 2018

YES! Eindelijk begint de zon weer wat vaker te schijnen. Super fijn want daardoor ziet alles er letterlijk weer wat zonniger uit. Maar met meer zonuren, stuiten veel mensen ook op problemen. Door de binnevallende zon zie je je computerscherm bijvoorbeeld veel minder goed. Of je zit net lekker de Olympische Winterspelen te kijken en opeens zie je niks meer doordat de zon fel binnen schijnt. Gelukkig is tegen deze problemen natuurlijk zeker wat te doen!

Rolgordijnen of duo-rolgordijnen

Reguleer het zonlicht perfect door gebruik te maken van een rolgordijn of een duo-rolgordijn. Helemaal naar beneden, halverwege of in het geval van het duo-rolgordijn met meer of minder ruimte tussen de lamellen; rolgordijnen sluiten perfect aan bij wat je wil doen met de zon!

Screens

Screens zijn een perfecte oplossing voor het buitenhouden van het hinderlijke zonlicht en uiteraard de warmte. Het grote voordeel is dat de betreffende ruimte wel gewoon licht blijft maar je geen last meer hebt van de zon.

Duette of plissé

De laatste categorie die we in dit blog uitlichten zijn de duettes en plissés. Duettes vormen met hun structuur van honingraad een natuurlijke isolatie, handig dus om de warmte buiten te houden. Daarnaast zijn duettes en plissés in verschillende stoffen verkrijgbaar zodat ze altijd aansluiten bij jouw wensen. Door het top-down mechanisme zijn duettes en plissés de ideale producten om hinderlijke zon tegen te houden. Door de producten eenvoudig op een tussenpositie te zetten, houd je precies wel de zon tegen maar niet al het licht!

Kom jij er niet uit wat voor jou het beste zou passen? Wij helpen je graag!

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Deventerstraat 15A in Vaassen dan kijken we samen naar de mogelijkheden!


Nieuwsbrief juni

Geplaatst op Jun 29, 2017

Warmte buiten houden

Zon, zon, zon, wat hebben we er lang op gewacht maar het lijkt er nu dan eindelijk op dat de zomer eraan zit te komen. Lekker naar buiten dus en genieten van het heerlijke weer!

Helaas is het vaak niet alleen buiten lekker warm maar warmt uw huis ook flink op tijdens een dag vol zon. Met een rolluik of een screen voorkomt u dit probleem. Rolluiken en screens zijn warmtewerend en zorgen er dus voor dat uw huis niet enorm warm wordt.

Loop gerust eens bij ons binnen om de mogelijkheden te bekijken of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Nieuwsbrief Maart

Geplaatst in Nieuws op Mar 01, 2017

De lente is weer begonnen en dus gaan we lekker met zijn allen weer meer naar buiten.

Zet de kaarsen en de wijn maar vast klaar want met het verzetten van de klok krijgen we avonden die we langer buiten door kunnen brengen. Heerlijk vertoeven in je eigen tuin of op je eigen terras of balkon. We geven u graag een paar tips waardoor u optimaal kunt genieten van het mooie weer!

Zonwering

Met het inzetten van de lente worden de dagen niet alleen langer maar ook warmer. Uit de wind en in de zon is het heerlijk vertoeven. Mocht u de zon te fel vinden dan biedt een uitvalscherm of een knikarm-scherm natuurlijk uitkomst. Wel genieten van het lekkere weer maar het niet té warm krijgen. Te verkrijgen in vele kleuren en dessins en daarbij verschillende bedieningsvormen. Te denken valt aan een elektrisch zonnescherm met handschakelaar of afstandsbediening of natuurlijk een handbediening.

Horren

Met het mooie weer neemt niet alleen het aantal zonuren toe, ook de vliegen, muggen en andere insecten vinden hun weg weer naar uw tuin en huis. Fijn om weer veel buiten te kunnen zijn maar een groot nadeel kan zijn dat u veel insecten in huis krijgt. Horren bieden daarvoor de perfecte oplossing. Wel licht en lucht naar binnen maar geen insecten. Te verkrijgen voor alle soorten deuren én ramen!

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw huis en tuin, loop gerust eens binnen in onze winkel. We geven u graag vrijblijvend advies!

Kolkman Wonen, Deventerstraat 15a Vaassen, www.kolkmanwonen.nl


5-Sterrenspecialist

Geplaatst op Nov 17, 2016

Sinds kort mogen wij van Kolkman Wonen het keurmerk 5-Sterrenspecialist voeren.

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Het keurmerk mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, het geven van een goed advies en een uitstekende klantbeleving hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die wij als vanzelfsprekend beschouwen.

Bent u nieuwgierig naar de ervaringen van onze klanten? Bekijk dan eens onze reviews:

https://www.5sterrenspecialist.nl/kolkma…/beoordelingen.html


Luxaflex Powerview

Geplaatst op Oct 27, 2016

Vanaf nu is het mogelijk om met uw iPad, telefoon of met een Pebble afstandsbediening al uw raamdecoratie in huis te bedienen. Door gebruik te maken van door uzelf ingestelde scenes, zal uw raamdecoratie op elk moment van de dag in de gewenste positie hangen. Nooit meer het hele huis door om alle gordijnen open of dicht te doen maar met één druk op uw telefoon, iPad op Pebble alles bedienen. Niet alleen ideaal als u bijvoorbeeld laat thuis komt van het werk maar bijvoorbeeld ook als u op vakantie bent. De raamdecoratie kan dan gewoon elke dag open en dicht gaan.

Kom eens langs in onze winkel om te kijken naar de mogelijkheden!

Kolkman Wonen


JASNO app

Geplaatst in Nieuws op Apr 06, 2016

De app van JASNO laat zien welke mogelijkheden shutters en raambedekking u kunnen bieden en visualiseert uw wensen. Zo kunt u gemakkelijk de mogelijkheden zien van kleuren, lamelmaten, het aantal lamellen en de bedieningsmethoden in combinatie met uw eigen interieur.

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (Apple) of Google Play Store (Android).

Of ga naar JASNO.


Nieuwe ontwikkelingen

Geplaatst in Nieuws op Nov 14, 2015

Stilstand is achteruitgang en daarom blijven wij, en onze leveranciers, altijd volop in ontwikkeling. Zo ook op het gebied van raambekleding waarin er spectaculaire ontwikkelingen aan zitten te komen. In het onderstaande filmpje wordt kort uitgelegd wat er zoal binnenkort verkrijgbaar zal zijn bij ons in de winkel.